activities to do near utrecht

4 leukste activiteiten in de buurt van Utrecht

Ben jij op zoek naar leuke activiteiten in de buurt van Utrecht omdat je een vrijgezellenfeest of een leuk dagje uit met vrienden plant? We hebben 4 super leuke activiteiten om te doen op een rijtje gezet zodat jij een onvergetelijke dag hebt!

Workshop kaarsen maken

Natuurlijk beginnen we het lijstje met onze workshop kaarsen maken als leuke activiteit in de buurt van Utrecht. Tijdens de workshop leer je meer over het maken van kaarsen en ga je 2 geurkaarsen maken die je mee naar huis neemt. De workshop is inclusief koffie, thee, water en een snack en geeft je meer dan genoeg tijd om je eigen kaars te maken en die te decoreren. Meer informatie over de workshop vind je hier, of boek hem meteen hier beneden.

Sip & paint workshop

De geweldige Lorraine van Lolaz Art organiseert een sip & paint workshop op 22 juni. Deze workshop is perfect voor iedereen die het leuk vindt om wat creatiefs te doen, maar tegelijkertijd ook wil relaxen. Je begint de workshop met een glas wijn en een leeg canvas. Aan het eind van de workshop ga je naar huis met je eigen schilderij. Meer informatie hieronder, of ga naar Instagram of de workshop te boeken.

Moord diner/Escape diner

Wist je dat je een heel specifiek soort diner kunt boeken? Wanneer je met een groep bent is het mogelijk om een moord mysterie diner of een escape diner te boeken. Tijdens die eerstgenoemde moet je een moord oplossen terwijl je dineert, tijdens de tweede word je opgesloten en moet je ontdekken hoe je kunt ontsnappen. Te doen als activiteiten in de buurt van Utrecht, maar ook in de rest van Nederland.

Drag bingo & cocktails

Dit wist je misschien niet over oprichter Anne, maar ze is gek op drag shows. Dat is ook hoe ze ontdekte dat er een drag show is die eens per maand gehost wordt bij de Streetfood Club. Het heet de Bottomles Boozy Drag Disco Brunch en het is inclusief bottomless cocktails en een hapje eten. Maar het belangrijkste onderdeel is de drag show, inclusief een bingo. Iets wat je zeker niet wil missen!

This post is also available in: Engels

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *