lavender candles

Op zoek naar een afscheidscadeau voor de juf?

Gaat jouw zoon of dochter naar een andere klas en ben je op zoek naar een afscheidscadeau voor de juf? Een handgemaakte (geur)kaars is het perfecte cadeau. Iedereen is blij met een persoonlijke en goed uitgekozen afscheidscadeau, helemaal als dat ook nog eens gepersonaliseerd is.

Onze geurkaarsen zijn beschikbaar in verschillende geuren die allemaal even lekker ruiken. Subtiel in plaats van ‘in your face’.

Wist je dat je onze geurkaarsen in verschillende vormen kunt bestellen?

Alhoewel het al geweldig ruikt terwijl de kaars niet is aangestoken, branden onze kaarsen extra lang. De kaarsen van Canndle zijn gemaakt van koolzaadwas en branden tot wel 80% langer.

Brand je kaarsen sowieso nooit langer dan 3-4 uur achter elkaar.

Afscheidscadeau juf

Onze geurkaarsen zijn beschikbaar in verschillende potjes. Van klein tot groot en zelfs in de vorm van theelichtjes. Er is dus écht voor elk wat wils. Bovendien zijn alle kaarsen te personaliseren naar wens. Neem hiervoor contact met ons op via ons contactformulier.

Geurkaarsen

Binnenkomen in een huis dat heerlijk ruikt? Dat kan met onze geurkaarsen. Gemaakt van duurzame koolzaadwas en met heerlijke geuren is er een kaars voor iedereen. Bekijk de geuren die we aanbieden bij het product van jouw keuze.

Figuur kaarsen

Naast geurkaarsen in pot bieden we ook figuurkaarsen aan. Deze kaarsen hebben geen geur maar wel een leuke vorm. De figuurkaarsen zijn niet te personaliseren.

lavender candles