birthday presents for a woman

De 7 beste verjaardagscadeaus voor een vrouw

Het kan zo moeilijk zijn om een verjaardagscadeau voor een vrouw te vinden dat ze écht leuk vindt. Zeker wanneer je twijfelt over wat ze leuk vindt. Daarom hebben we een lijst gemaakt met de 7 beste verjaardagscadeaus voor vrouwen.

1: Een geurkaars

Op zoek naar een leuk verjaardagscadeau voor een vrouw? Je scoort punten met een geurkaars, dat beloof ik je! Elke vrouw houdt van een mooie kaars die past binnen haar interieur en die ook nog eens de kamer lekker laat ruiken.

2: Gepersonaliseerde tassen

Een cadeau voor een vrouw dat ze zeker mooi vindt is een gepersonaliseerde tas. Nou ja, eigenlijk elk gepersonaliseerd cadeau laat zien dat je de tijd hebt genomen om na te denken over het cadeautje en dat wordt gewaardeerd. Wij zijn erg fan van de tassen van Liefs Lievelyne (uit België). Je shopt ze op lievelyne.be.

3: Geurstokjes

Voor mensen die geen kaarsen willen branden, om wat voor reden dan ook, zijn geurstokjes een goed cadeau. Geurstokjes verspreiden hun geur door middel van ‘reeds’, houten stokjes die je huis laten ruiken als thuis. Om het cadeau nog persoonlijker te maken kun je een geur kiezen die past bij de vrouw waar jij het verjaardagscadeau voor koopt.

4: Vetplantjes kaarsen

Er is één ding waar wij vrouwen (we kunnen niet voor iedereen spreken) echt gek op zijn: planten. Je kunt gewoon niet fout gaan met planten. Nou ja, eigenlijk wel. Niet iedere vrouw heeft groene vingers. Een vetplantjes kaars kan de oplossing zijn waar jij naar op zoek was. Deze kaars is verkrijgbaar in een kleine en grote variant en geen zorgen, je hoeft ze geen water te geven.

5: Schattige kaartjes

Wat is een verjaardagscadeau zonder een speciaal berichtje geschreven op een mooi kaartje? Bij Lokaal Living ontwerpen ze de leukste kaartjes die gebruikt kunnen worden voor veel meer dan alleen verjaardagscadeaus voor vrouwen. Maar bij Lokaal Living bieden ze nog veel meer dan schattige kaartjes. Als je interieur inspo nodig hebt, neem dan zeker een kijkje op hun website.

6: Cadeauverpakking met kaarsen

We begrijpen dat het heel lastig kan zijn om een leuk cadeau te bedenken. Daarom bieden we van tevoren samengestelde giftboxen aan, zodat jij niet na hoeft te denken over de beste combinaties voor het cadeau dat jij wil geven.

7: Cementen homeware

Cementen homeware is geschikt voor elk interieur, van modern tot bohemian. Het matcht met vrijwel alles. De cementen homeware van Canndle is perfect te combineren met onze kaarsen, zodat jouw verjaardagscadeau voor een vrouw nog net even iets specialer wordt.

This post is also available in: Engels