lavender candles

Geen brandende kaars met de diffuser

Wanneer je graag een heerlijk ruikend huis wilt, maar geen geurkaars aan wilt steken is een reed diffuser een goede oplossing. Onze geurstokjes zijn de perfecte oplossing die lang blijven ruiken. De geurstokjes zijn verkrijgbaar in een groot gedeelte van onze vaste geuren en gaan zo’n 2-3 maanden mee. Doordat onze geurstokjes een sterke geur hebben ruik je ze elke keer wanneer je jouw huis binnenloopt. Bovendien zijn onze geurstokjes vegan, net zoals onze kaarsen.

Shop jouw diffuser hier. >>

Geen brandende vlam met deze reed diffusers en zelfs nog beter: ze gaan veel langer mee.

Elke diffuser bevat 8 reeds, maar wil je een minder aanwezige geur kun je minder stokjes gebruiken.

De vloeistof in de geurstokjes is brandbaar, wees dus voorzichtig met open vuur. Houd ze ook uit de buurt van dieren en kinderen.

Onze geurstokjes zijn vegan, net als onze kaarsen. Daar komt bij dat we enorm ons best doen om als bedrijf zo duurzaam mogelijk te zijn.

Geurstokjes

Reed diffusers bestaan uit een glazen fles met een smalle nek. Deze fles bevat de vloeistof die de stokjes (reeds) opnemen en verspreiden. Onze geurstokjes van hoge kwaliteit gaan lang mee en zijn gemaakt van vegan producten.

Beschikbare geuren

Verkrijgbaar in verschillende geuren:

  • I sea – ocean geur – fris, citrusvruchten.
  • Laundry day – frisse linnen geur – fris, zacht.
  • Not today – lavendel, kamille en vanille geur – warm, relaxing, geruststellend.
  • Summer vibes – pioenroos & blush – bloemen, zomer, fris.
  • By the fire – bergamot & kruiden – spicy, fris.
  • Fall in love – sandelhout – warm, woodsy.
  • Sweater weather – sinaasappel & kaneel – warm, woodsy.

Hoe te gebruiken

Nadat je de geurstokjes hebt aangeschaft kun je deze stappen volgen om er ten volle van te genieten. Wanneer je de stokjes voor het eerst in de diffuser plaatst, draai deze dan meteen om. Draai ze daarna elke 3 dagen om voor een sterke geur, of laat ze wat langer staan (wij draaien onze reeds helemaal niet om, omdat de geur al sterk genoeg is). Plaats de diffuser niet in direct zonlicht of op de tocht, omdat ze dan minder lang meegaan.

lavender candles