Dit was de Landgoedfair Mariënwaerdt 2023

Het is iets meer dan een week geleden dat de Landgoedfair bij Heerlijkheid Mariënwaerdt afliep. Dit was onze allereerste markt die meer dan 2 dagen duurde en we wisten niet zo goed wat we konden verwachten. Gelukkig konden we tussentijds wat extra voorraad maken want jullie zorgden ervoor dat sommige items al op dag 1 uitverkocht waren! We delen heel graag een paar snapshots van de Landgoedfair met jullie.

Zien we jullie volgend jaar weer?

We genoten enorm van de mensen en de sfeer tijdens de Landgoedfair, maar waar we het meest van genoten waren de gesprekken met jullie: onze klanten. Regelmatig hoorden we wanneer men zich naar onze tafel begaf dat het zulke leuke zeepjes waren. Onze reactie was dan ook standaard: je bent niet de eerste die denkt dat het zeepjes zijn, en waarschijnlijk ook niet de laatste! Ook geweldig vonden we de discussies die onderling plaatsvonden over de geuren die wel of juist niet lekker waren (spoiler alert: het is anders voor iedereen. Geur is enorm persoonlijk). Maar het allerleukste vonden we de lieve dame die terugkwam en tegen ons zei: ik volg je al op TikTok! Het is niet in woorden te vatten hoe bijzonder we het vinden dat ons kleine merk dat startte aan de keukentafel nu herkend wordt en zelfs wat volgers heeft. We willen iedereen vanuit de grond van ons hart bedanken en we hopen ECHT om jullie volgend jaar allemaal opnieuw te zien!

Best verkochte kaarsen

Welke kaarsen deden het heel goed op de Landgoedfair? We vertellen je welke kaarsen niet aan te slepen waren en welke we mee terug naar huis moesten nemen.

De best verkochte kaarsen waren (natuurlijk) de vetplantjes kaarsen. De kleine en grote vetplantjes kaarsen zijn net kleine stukjes kunst en dat maakt ze erg gewild. Alhoewel bijna elke klant (en mensen die niets kochten ook) zei: ‘Hij is bijna te mooi om te branden!’

Kaarsen die ook goed verkochten waren de kaarsen in cementen pot. Deze doen het altijd goed op markten, dus zorgden we dat we er meer dan genoeg hadden.

De grote verrassing van deze markt was de dough bowl kaars. Online verkoopt deze niet zo goed, maar op de markt deed hij het onwijs goed!

Snapshots van de Landgoedfair

This post is also available in: Engels

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *