lavender candles

De ontspannende geur van een geurkaars

Wanneer het leven net een beetje te druk is dankzij afspraken, werk, de kinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes of door je eigen sociale leven, kan een ontspannend moment helpen. Een geurkaars biedt die ontspanning. Onze geurkaarsen hebben een rustgevende geur die maakt dat je neer wilt vallen op de bank om te relaxen.

Een geurkaars van Canndle is handgemaakt met veel liefde.

Wist je dat je onze geurkaarsen in verschillende potten kunt bestellen?

Alhoewel het al geweldig ruikt terwijl de kaars niet is aangestoken, branden onze kaarsen extra lang. De kaarsen van Canndle zijn gemaakt van koolzaadwas en branden tot wel 80% langer.

Brand je kaarsen sowieso nooit langer dan 3-4 uur achter elkaar. Voor de bubbel is 1 uur nog beter.

Handgemaakte geurkaars

Onze geurkaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende potten. De cementen potten worden ook met de hand vervaardigd in ons atelier. Alle kaarsen, geurkaars of niet, zijn met de hand gegoten.

Klein bedrijf

Wanneer je een kaars koopt van Canndle maak je ons niet alleen heel blij, maar support je ook een klein bedrijf. En dat betekent dat je onze dromen waarmaakt.

Vegan koolzaadwas

Alle kaarsen zijn gegoten van koolzaadwas. Dat wordt gemaakt van het schattige gele bloemetje dat je overal in Europa ziet. Daardoor is het een duurzamere optie omdat er minder co2 uitgestoten wordt tijdens het reizen. Nog beter: de bijen zijn gek op de gele bloemetjes en wij doen alles om het leven van de bijen iets makkelijker te maken.

geurkaars

This post is also available in: Engels