lavender candles

Geurkaarsen om te ontspannen

Wanneer het leven net een beetje te druk is dankzij afspraken, werk, de kinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes of door je eigen sociale leven, kan een ontspannend moment helpen. Onze geurkaarsen met verschillende geuren zorgen voor ontspanning terwijl jij op de bank gaat liggen en kunt relaxen.

Onze geurkaarsen zijn beschikbaar in verschillende geuren die allemaal even lekker ruiken. Subtiel in plaats van ‘in your face’.

Wist je dat je onze geurkaarsen in verschillende vormen kunt bestellen?

Alhoewel het al geweldig ruikt terwijl de kaars niet is aangestoken, branden onze kaarsen extra lang. De kaarsen van Canndle zijn gemaakt van koolzaadwas en branden tot wel 80% langer.

Brand je kaarsen sowieso nooit langer dan 3-4 uur achter elkaar.

Geurkaarsen

Onze geurkaarsen zijn beschikbaar in verschillende potjes. Van klein tot groot en zelfs in de vorm van theelichtjes. Er is dus écht voor elk wat wils.

Mini sample of mini double

Voor de mensen die geen grote kaars thuis willen hebben, of die liever een klein kaarsje uitproberen, bieden we de mini samples en mini doubles. Dit zijn kleine kaarsjes die de perfecte grootte hebben om de geur te testen.

230g of 300g

De grotere versie van onze cementen kaars bevat 230 of 300 gram was en brandt langer dan 40 uur. Naast een cementen pot is het ook mogelijk om de geurkaarsen in een houten schaal of glazen pot te bestellen.

lavender candles