Christmas tree candle

Wij houden van de kerstboomkaars

Of eigenlijk… We houden van Kerstmis. De twinkelende lichtjes, hopelijk heel veel sneeuw en het versieren van de kerstboom. Mensen noemen ons de kerstgekkies en ze hebben helemaal gelijk. En alsof het zingen van kerstliedjes in juli niet genoeg is, wilden we ook een kerst-touch aan onze kaarsen toevoegen. En het mag gezegd worden: het is gelukt!

We bieden verschillende kerstkaarsen aan, met of zonder geur.

Het is kersttijd! Wist je dat onze kerstboomkaarsen in een optie met en zonder geur verkrijgbaar zijn?

Alhoewel de meeste van onze kaarsen te mooi zijn om te branden, is het wel mogelijk om dit te doen. Voor onze 24 days kaars is het juist de bedoeling om deze elke dag te branden!

Brand je kaarsen sowieso nooit langer dan 3-4 uur achter elkaar. Voor de bubbel is 1 uur nog beter.

Verkrijgbaar in de volgende geuren & kleuren:

Onze kaarsen zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende geuren. Onze geurkaarsen zijn gemaakt van koolzaadwas en de heerlijkste geuroliën. Onze kerstboomkaarsen worden gemaakt met groene of roze koolzaadwas. Heb je liever een andere kleur? Stuur ons een berichtje en we kijken graag naar de opties met je.

Kerstboom kaars

Deze veel te schattige kerstboomkaars is eigenlijk te leuk om op te branden. Verkrijgbaar in groen en roze, met witte besneeuwde toppen waar we in het echte leven alleen maar van kunnen dromen. Onze kerstboomkaars is verkrijgbaar met of zonder geur. De kerstboomkaars met geur ruikt naar sparnaald en kaneel. Dus zelfs als je geen echte kerstboom in huis hebt ruikt je huis naar kerstboom met onze kaars!

24 days (aftellen tot kerstmis) kaars

Kun jij niet wachten tot het 1e kerstdag is? Met onze 24 days kaars kun je elke dag die het duurt tot het kerst is afstrepen, tot het eindelijk 1e kerstdag is. Brand je kaars elke dag een uur en maak er een ‘december to remember’ van met onze 24 days kaars.

Christmas tree candles

Koop nu

Geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen.

This post is also available in: Engels