kerstmarkt IJsselstein 2022

Kerstmarkt IJsselstein 2022

Het zit er weer op, de kerstmarkt IJsselstein 2022 in combinatie met de ontsteking van de grootste kerstboom is weer voorbij. Dit jaar mochten wij voor het eerst op de kerstmarkt staan als standhouder. Eerdere jaren liepen we er juist altijd als gast rond. Zelf langs alle kraampjes struinen, veel te veel kopen en vooral heel erg genieten. Dat genieten hebben we dit jaar ook gedaan. In de Benschopperstraat zagen we grote stromen mensen langslopen. De leukste producten die we verkocht hebben? Dat waren de volgende:

Zien we je volgend jaar?

Kon jij niet bij de kerstmarkt IJsselstein 2022 aanwezig zijn of kan je niet wachten tot die van 2023? Ook in 2023 staan wij weer op de kerstmarkt in IJsselstein. Komend jaar vindt hij plaats op 9 december. Zien we je dan? Mocht je willen weten op welke markten je ons in 2023 kunt vinden, kijk dan even op de over ons pagina. Meer weten over de kerstmarkt in IJsselstein? Kijk dan op de website van InIJsselstein.

Kerstmarkt IJsselstein 2022

Over de kerstmarkt IJsselstein 2023

Ook in 2023 vindt de kerstmarkt plaats in het centrum van IJsselstein. Loop door de straten van het gezellige stadje en kom in elke straat kramen tegen. Afgelopen jaar mochten wij onze kraam opzetten in de Benschopperstraat, maar ook alle straten eromheen zijn gezellig ingericht. De kerstmarkt duurt van 11.00 uur ‘s ochtends tot 21.00 uur ‘s avonds. De ontsteking van de kerstboom vindt waarschijnlijk rond 20:00 uur plaats.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *