lavender candles

De ontspannende geur van lavendel kaarsen

Wanneer het leven net een beetje te druk is dankzij afspraken, werk, de kinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes of door je eigen sociale leven, kan een ontspannend moment helpen. Onze kaarsen met lavendel geur zorgen voor ontspanning terwijl jij op de bank gaat liggen en kunt relaxen.

De lavendel kaarsen ruiken niet alleen naar lavendel, maar ook naar kamille en vanille. De meest ontspannende geuren die er zijn.

Wist je dat je onze lavendel kaarsen in verschillende vormen kunt bestellen?

Alhoewel het al geweldig ruikt terwijl de kaars niet is aangestoken, branden onze kaarsen extra lang. De kaarsen van Canndle zijn gemaakt van koolzaadwas en branden tot wel 80% langer.

Brand je kaarsen sowieso nooit langer dan 3-4 uur achter elkaar. Voor de bubbel is 1 uur nog beter.

Lavendel kaarsen

Onze lavendel kaarsen zijn beschikbaar in verschillende potjes. We hebben deze geur de naam ‘Not today’ gegeven omdat je problemen iets zijn voor morgen en ontspanning is voor vandaag!

Mini sample of mini double

Voor de mensen die geen grote kaars thuis willen hebben, of die liever een klein kaarsje uitproberen, bieden we de mini samples en mini doubles. Dit zijn kleine kaarsjes die de perfecte grootte hebben om de geur te testen.

230g of 300g

De grotere versie van onze cementen kaars bevat 230 of 300 gram was en brandt langer dan 40 uur.

lavender candles

This post is also available in: Engels