Spirit of Winter christmas market

Spirit of Winter kerstmarkt bij Paleis Soestdijk

Deze week ontvingen we een niet zo tof bericht. Helaas ging onze eerste kerstmarkt van dit jaar niet door. Maar gelukkig voor ons is er nog een geweldige kerstmarkt gepland: Spirit of Winter. We hopen dat je ons komt bezoeken bij de Spirit of Winter kerstmarkt bij Paleis Soestdijk in Baarn van 16-19 november 2023.

Wanneer: 16 – 19 november 2023, Elke dag van 11:00 tot 20:00 behalve op zondag: 11:00 tot 18:00.

Waar: Paleis Soestdijk, Baarn, Amsterdamsestraatweg 1, 3744 AA Baarn

Meest gestelde vragen over Spirit of Winter

Waar kan ik tickets kopen?

Tickets zijn online verkrijgbaar via de Spirit of winter website. Tickets kunnen ook aan de deur gekocht worden. Het is wel mogelijk dat er een lange rij staat, dus we adviseren om online je kaarten te kopen.

Kan ik er parkeren?

Ja, je kunt daar parkeren. Er is een gelimiteerd aantal parkeertickets verkrijgbaar voor de parkeerplaats naast Paleis Soestdijk. Als deze parkeerplaats vol is, moet je op een parkeerplaats buiten het terrein parkeren.

Kost het parkeren geld?

Ja, dit kost geld. Een parkeerticket kan via de website of op locatie gekocht worden. Houd in gedachten dat wanneer de parkeerplaats vol is je buiten het terrein moet parkeren en een parkeerticket dan ook bij de parkeerplaats waar je parkeert moet worden gekocht. Parkeren kost €12.50.

Kan ik met pin betalen bij Spirit of Winter?

Wanneer je bij Canndle wilt afrekenen kun je zeker weten met pin betalen! Voor andere standhouders geldt dat het mogelijk is dat je niet altijd met pin kunt betalen. Het is dan ook verstandig om wat cash geld mee te nemen. Of koop gewoon alles bij de Canndle stand!

Ik heb geen auto, kan ik met het openbaar vervoer komen?

Dat kan zeker. Stap uit bij bushalte Colenso. Houd in gedachten dat niet alle vervoerders rijden op zondag.

Kan ik ook Paleis Soestdijk bezoeken?

Zeker. Je kunt gecombineerde tickets kopen voor Spirit of Winter en een bezoek aan Paleis Soestdijk.

This post is also available in: Engels