pillar candles

Maak gebruik van stompkaarsen om je interieur te stylen

Stompkaarsen zijn perfect voor elke gelegenheid en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Ze branden lang, zien er mooi uit en zorgen voor een relaxende sfeer in huis. Een makkelijke manier om je interieur snel te verbeteren.

Gemaakt van koolzaadwas

Koolzaadwas is een vegetarische was die gemaakt wordt van de schattige gele koolzaadbloemetjes. Deze groeien in Europa, waardoor de CO2-uitstoot een stuk minder is omdat de koolzaadwas niet zo ver hoeft te reizen (wij bevinden ons in Nederland). Koolzaadwas kaarsen branden langer en schoner. Deze milieuvriendelijke was is de enige soort was die we gebruiken bij Canndle.

Onze stompkaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: wit, roze of lila. Of een combinatie van wit en roze.

Wist je dat we een kleine en een grote stompkaars bieden? Beide branden erg lang.

Alhoewel veel van onze klanten de kaarsen gebruiken ter decoratie kunnen ze ook gebrand worden. Ze branden tot 80% langer omdat ze gemaakt zijn van koolzaadwas.

Brand je kaarsen sowieso nooit langer dan 3-4 uur achter elkaar. Plaats de stompkaars op een hittebestendige onderzetter wanneer je hem brandt.

Stompkaarsen

Onze stompkaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Op deze manier vind je altijd een stompkaars die past bij jouw interieur.

Pilaar/dinerkaars

De oorspronkelijke stompkaars is wat smaller en erg lang. Hij kan op zichzelf staan, maar veel klanten vinden het fijn om de kaars in een houder te plaatsen. Wanneer je hem in een houder plaatst kun je elke waxinelichthouder gebruiken, deze is qua breedte vergelijkbaar met de bodem van de kaars. Of koop er een mini sample bij, aangezien dit houdertje perfect past! Onze originele stompkaars brandt tot wel 30+ uur, dus je hebt er lang plezier van.

Grote stompkaars

Omdat groter altijd beter is (althans, dat is wat ze zeggen) konden we het niet laten om een grotere stompkaars toe te voegen aan onze webshop. Deze grote stompkaars brandt tot wel meer dan 60 uur en is een goede toevoeging aan elk interieur.

pillar candles

This post is also available in: Engels