Top 5 beste geurkaarsen

Wat de beste geurkaarsen zijn hangt natuurlijk enorm af van waar jij van houdt. Gelukkig weten we bij Canndle ook precies waar jij van houdt. Wij zijn natuurlijk een beetje bevooroordeeld als het aankomt op de beste geurkaarsen, maar voordat we zelf kaarsen maakten wisten we heel goed welke kaarsen wij de beste vonden. En die hebben we voor je op een rijtje gezet.

1. Canndle – de beste geurkaarsen

Vanzelfsprekend vinden we de kaarsen van Canndle de beste geurkaarsen die er zijn. Er is lang nagedacht over welke geuren elkaar complimenteren en welke geuren lang blijven hangen maar niet overheersen. Onze persoonlijke favoriet? Alhoewel we bijna niet konden kiezen hebben we een top 3 uitgekozen (eentje is gewoon echt te moeilijk!).

2. Rituals

De kaarsen van Rituals hebben ook een plekje in ons hart veroverd. Wist je dat Rituals recent ook gewisseld is naar duurzame was? Onze favoriete Rituals geurkaars is de hammam kaars.

Wist je dat we bij Canndle ook een geur hebben die past bij de geuren van Rituals? Het is de Good habits geur: rustgevend, rijk en zoet.

3. Baobab

We zijn gek op de geuren van de Baobab kaarsen en die horen dan ook zeker thuis in het lijstje met beste geurkaarsen. Toch begrijpen we het heel goed als deze geurkaarsen een beetje boven je budget liggen. Met kaarsen tussen de €55 en €500 zijn ze stevig geprijsd. Zijn ze het waard? Dat laten we aan jou over.

beste geurkaarsen

4. Woodwick

Een merk waar onze kaarsen vaak mee vergeleken worden en waar we voor ons eigen kaarsenavontuur ook zeker kaarsen van kochten is Woodwick. De Woodwick geurkaarsen hebben een houten lont, die heerlijk knettert wanneer je hem aansteekt. Zo heb je altijd het gevoel dat je in de buurt van een knapperend haardvuur zit.

5. Cartello home

Een iets minder bekend merk, maar zeker eentje die in de lijst van beste geurkaarsen thuishoort is het Cartello home. Zij bieden niet alleen geurkaarsen, ook voor andere producten rond interieur kun je bij hen terecht. Waar Canndle gebruikmaakt van koolzaadwas kiest Cartello home voor bijenwas, ook een natuurlijk product. Ook de kaarsen van Cartello home zijn duurder: gemiddeld zo’n €240,-.

Wat zijn de beste geurkaarsen?

Uiteindelijk is het lastig om te zeggen wat nou daadwerkelijk de beste geurkaarsen zijn. We kunnen je vertellen welke geuren favoriet zijn bij onze klanten, maar wellicht heb jij andere voorkeuren. Zo hadden we eens de geur jasmijn in onze geurkaarsen en daar hadden we twee verschillende reacties op. Mensen vonden het een fantastische geur en waren er weg van, of ze vonden het afgrijselijk. Welke geurkaars is de beste? Kies zelf!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *